Verkkosivustoa ja evästeitä koskevat käytännöt

Päivitetty viimeksi: 19. joulukuuta 2012

 

H.J. Heinz B.V vastaa tästä verkkosivustosta ja sen tiedoista. Tämän verkkosivuston käyttäjien yksityisyyden suojeleminen on meille tärkeä asia. Tässä tietosuojakäytäntössä määritetään ne tietojenkäsittelymenetelmät, joita sovelletaan H.J. Heinz B.V:n verkkosivuston ja kaikkien muiden sähköisten viestintävälineiden käytössä. Tämä tietosuojakäytäntö on osa yhtiön sääntöjä ja pitää lukea yhdessä niiden kanssa. Jos sinulla on kysyttävää henkilötiedoistasi tai tästä tietosuojakäytännöstä, ota yhteyttä:

http://www.heinz.fi/Contact/Contact%20form.aspx

 

Henkilötietojen kerääminen

Verkkosivustomme on suunniteltu niin, että henkilötietoja kerätään periaatteemme mukaisesti mahdollisimman vähän. Kysymme verkkosivustomme kävijöiltä vain aktiviteetteihin ja tapahtumiin osallistumisen kannalta välttämättömiä tietoja.

 

Käyttämällä tämän verkkosivuston palveluja ja/tai hyväksymällä tämän tietosuojakäytännön luovutat meille täydet valtuudet käsitellä henkilötietojasi tässä tietosuojakäytännössä määriteltyihin tarkoituksiin. Suojausjärjestelmämme takaavat, että henkilötietosi pysyvät suojattuina, olet sitten sisään- tai uloskirjautunut.

 

Suurin osa tiedoista, joita keräämme sinulta verkkosivustollamme käydessäsi, eivät paljasta henkilöllisyyttäsi.  Jäljitämme automaattisesti mm.internet-palveluntarjoajasi, lyhennetyn IP-osoitteesi, selainversiosi ja käyttöjärjestelmäsi. Käytämme näitä tietoja seurataksemme verkkosivustomme toiminnan, ominaisuuksien ja palvelujen hyödyntämistä, kävijämäärien ja demograafisten trendien kehitystä ja selainversioita voidaksemme parantaa verkkosivustoamme ja palvelujamme ja räätälöidä niitä kävijöiden kiinnostusta vastaaviksi. Tiedot kootaan niin, ettei sinua voi tunnistaa niistä, ellet itse ilmoita henkilöllisyyttäsi.

 

 

Keräämme henkilötietoja, joita annat verkkosivustomme palveluja käyttäessäsi, esim. täyttäessäsi verkkohakemuksen, ostaessasi tuotteita tai lahjoja, osallistuessasi kilpailuihin ja jättäessäsi yhteydenottopyynnön. Näitä henkilötietoja ovat mm. nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja muut mahdolliset vapaaehtoiset tiedot. Jos tilaat tuotteita tai lahjoja, sinua pyydetään antamaan pankki- tai luottokorttitietosi. Poistamme nämä tiedot tilitapahtuman suorittamisen jälkeen, paitsi jos olet antanut nimenomaisen suostumuksesi tietojen pitempiaikaiseen säilyttämiseen. Keräämme lunastamisesi kuponkien kautta myös tietoja siitä, mitä tuotteitamme ostat. 

Voimme kerätä lisätietoja käynnistäsi tällä verkkosivustolla myös automaattisesti. Lue lisää kohdasta "Evästeiden käyttö".

 

 

 

Lapset

 

Osa verkkosivustostamme on suunnattu kokonaan tai osittain alle 16- ja/tai alle 18-vuotiaille. Alle 16-vuotiaat, ja joillain lainkäyttöalueilla alle 18-vuotiaat, tarvitsevan vanhemmiltaan luvan voidakseen käyttää verkkosivustoamme tai sen palveluita.

 

Jos alle 16-vuotias, ja joillain lainkäyttöalueilla alle 18-vuotias, pyytää saada osallistua verkkosivustomme aktiviteetteihin tai muihin palveluihin, meidän on mahdollisesti kysyttävä kyseiseltä lapselta tämän henkilökohtaisia tietoja, mm. nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, harrastukset ja kiinnostus eri tuotteita, ohjelmia ja palveluja kohtaan ja niiden käyttö. Emme pyydä lasta antamaan enempää tietoja kuin aktiviteettiin osallistumisen kannalta on välttämätöntä.

Kysyessämme lasta koskevia henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja pyydämme kyseiset tiedot aina lapsen vanhemmilta. Vanhempi voi hyväksyä tai hylätä lapsen osallistumisen sivuston aktiviteetteihin tai pyytää lapsen tietojen poistamista tietokannasta. Mikäli vanhempi sallii lapsen osallistumisen aktiviteetteihin, emme käytä lapsen henkilötietoja muuhun tarkoitukseen kuin aktiviteettiin osallistumiseen tai kampanjan loppuun saattamiseen.

Mikäli hyväksyt, voimme kerätä lisätietoja lapsesi käynneistä tällä verkkosivustolla myös automaattisesti. Lue lisää kohdasta "Evästeiden käyttö".

Tunnistauduttuaan vanhemmat voivat tarkastella lapsestaan kerättyjä tietoja, mikäli tiedot ovat edelleen tietokannassamme. Lue lisää kohdasta "Käyttöoikeus".

Emme myy tuotteita, joita lapset voivat ostaa. Myymme lasten tuotteita, joita aikuiset voivat ostaa. Jos olet alaikäinen, voit käyttää tätä sivustoa tuotteidemme ostamiseen vain vanhempasi tai huoltajasi avustuksella.

Muiden ihmisten henkilötiedot

Tietyillä verkkosivustoilla voit pyytää, että tuote lähetetään suoraan toiselle vastaanottajalle. Voimme kysyä sinulta myös sellaisten ystäviesi tai perheenjäsentesi henkilötietoja, joiden uskot olevan kiinnostuneita tuotteistamme. Sinun on mahdollisesti annettava tällaisen henkilön nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Pyydä tällaiselta henkilöltä etukäteissuostumus tietojen luovuttamiseen.


Henkilötietojen käyttö

Henkilötietojasi käytetään tämänhetkisen tietosuojalainsäädännön ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Käytämme tämän verkkosivuston kautta kerättyjä henkilötietoja palvelujamme koskevien pyyntöjen ja kysymysten käsittelyyn, palvelujen räätälöintiin ja tarjoamiseen ja jäsenrekisterin ylläpitoon. Voimme käyttää henkilötietojasi myös hallinnollisiin tarkoituksiin ja kehittääksemme verkkosivustoamme tarpeittesi mukaisiksi.

Lisäksi voimme käyttää yhteystietojasi tarjotaksemme sinulle lisätietoja muista tuotteistamme, ohjelmistamme, palveluistamme, kampanjoistamme tai tarjouksistamme, jotka ovat aiemmin käyttämiesi palvelujemme kaltaisia, tai jos uskomme, että ne saattavat kiinnostaa sinua. Voimme pyytää tähän etukäteissuostumuksen, mikäli sovellettava laki niin edellyttää. Saat myös tietoa siitä, miten toimit, jollet enää halua vastaanottaa informaatiota tai palveluja meiltä.

Järjestämme tällä verkkosivustolla ajoittain arvontoja ja kilpailuja, ja voimme ottaa sinuun yhteyttä (nimenomaisella suostumuksellasi, mikäli se on välttämätöntä) ilmoittaaksemme, että arvontoja ja kilpailuja on käynnissä. Osallistuminen näiden arvontoihin ja kilpailuihin on täysin vapaaehtoista, sinun ole pakko osallistua niihin. Jos kuitenkin valitset osallistua arvontaan tai kilpailuun, suosittelemme, että luet ja tulostat kyseisen arvonnan tai kilpailun säännöt, joissa saattaa olla lisätietoa siitä, mihin käytämme kyseisen arvonnan ja kilpailun yhteydessä antamiasi tietoja. Jos valitset osallistua arvontaan tai kilpailuun, voit olla varma siitä, että käsittelemme kaikkia antamiasi henkilötietoja samalla huolellisuudella kuin kaikkia muita henkilötietoja.

Tavoitteemme on tarjoamiemme tuotteiden ja palvelujen jatkuva parantaminen. Saatamme siksi ajoittain kysyä mielipidettäsi ja näkemyksiäsi, jos olet antanut siihen nimenomaisen suostumuksesi. Osallistuminen näihin kyselyihin on täysin vapaaehtoista.

Jos haluat tarkastella henkilötietojasi, korjata niitä tai peruuttaa ja/tai kieltää niiden käytön millään tässä tietosuojakäytännössä määritetyllä tavalla ja/tai jos et hyväksy, että otamme sinuun yhteyttä yllä mainituin tavoin, ota yhteyttä:

http://www.heinz.fi/Contact/Contact%20form.aspx

 

Lasten henkilötiedot

Jos vanhempi sallii lapsen osallistua aktiviteetteihin, emme käytä lapsen henkilötietoja muuhun tarkoitukseen kuin kampanjan loppuun saattamiseen tai aktiviteettiin osallistumiseen. Emme jaa lapsen henkilötietoja kolmansille osapuolille (paitsi palvelun toteuttamisen kannalta välttämättömille asiamiehille ja sopimuskumppaneille), jollemme ole nimenomaisesti maininneet sitä vanhemmille lähetetyssä tiedotteessa ja selittäneet, kenelle ja mitä tarkoitusta varten jaamme kyseisiä tietoja, emmekä ilman heidän antamaansa hyväksyntää. Poistamme lapsen tiedot tietokannastamme kohtuullisen ajan kuluessa kampanjan päättymisestä, paitsi jos, ja soveltuvan lain sallimissa puitteissa, vanhempi on antanut suostumuksensa tietojen säilyttämiseen.

 

Evästeiden käyttö

Verkkosivustomme käyttää evästeitä, myös kolmannen osapuolen evästeitä alla olevan taulukon mukaisesti. Kolmannen osapuolen evästeet keräävät tietoja meille, eivät kenellekään muulle. Eväste on pieni tiedosto (joka sisältää yleensä kirjaimia ja numeroita), joka ladataan laitteelle (tietokoneelle tai kannettavalle laitteelle, esim. kannettavalle tietokoneelle, iPhoneen, iPadiin, Androidiin tai muuhun älypuhelimeen) ja joka tallentaa tietoa kovalevyllesi, muistitikullesi tai selaimeesi, niin että verkkosivustomme voi tunnistaa sinut palaavaksi kävijäksi ja räätälöidä kokemuksesi verkkosivustostamme mieltymystesi mukaiseksi verkkosivustollemme tullessasi. Verkkosivustollamme käytetään seuraavia evästeitä:

I. Heinzin evästeet

Evästeen nimi

Tarkoitus

Säilyykö

heinz**#lang

Tämä eväste tallentaa kielen, jonka kävijä on valinnut ensimmäisessä kielenvalintanäytössä. Soveltuu vain monikielisiin verkkosivustoihin. Kävijän palatessa verkkosivustolle kielenvalintanäyttöä ei enää näytetä, vaan sivuston kieli on automaattisesti kävijän ensimmäisen valinnan mukainen.  Tämä eväste on kielinäytön vieressä. Sitä käytetään myös näyttämään muut verkkosivuston monikieliset ominaisuudet oikealla kielellä.

Ei, eväste poistuu automaattisesti, kun selain suljetaan.

Sitelanguage_ *

Tämä eväste tallentaa kielen, jonka kävijä on valinnut ensimmäisessä kielenvalintanäytössä. Soveltuu vain monikielisiin verkkosivustoihin. Kävijän palatessa verkkosivustolle kielenvalintanäyttöä ei enää näytetä, vaan sivuston kieli on automaattisesti kävijän ensimmäisen valinnan mukainen. Tämä eväste on kielinäytön vieressä. Sitä käytetään myös näyttämään muut verkkosivuston monikieliset ominaisuudet oikealla kielellä.

Kyllä, poistuu 90 päivän kuluttua.

ASP.NET_SessionId

Heinzin verkkosivusto on ohjelmoitu ASP.Net:issä. ASP.Net on teknologia, joka sallii verkkosivustojen tarvitsemien tietojen tallentamisen väliaikaisesti surffaajan käynnin eli "istunnon" aikana. Jotta verkkosivusto tietäisi, mitkä istunnon aikana tallennetut tiedot kuuluvat kenellekin kävijälle, kävijän selain tallentaa tunnistimen.

Ei, eväste poistuu automaattisesti, kun selain suljetaan.

SC_ANALYTICS_SESSION_COOKIE

Verkkosivuston sisällönhallintajärjestelmä (Sitecore, lyhennettynä SC) kirjaa ylös kohtia ja sivuja, joilla istunnon aikana käydään ja myös, missä järjestyksessä niillä käydään. Tähän evästeeseen sisältyvä tunnistin palvelee eri kävijöiden tunnistamisessa. (Se on sattumanvaraisesti kävijälle luotu tunnistin, joka auttaa tunnistamaan käyntejä istunnon aikana.) Heinz käyttää näitä tietoja kävijätilastojen luomiseen ja verkkosivuston sisällön kehittämiseen.

Ei, eväste poistuu automaattisesti, kun selain suljetaan.

SC_ANALYTICS_GLOBAL_COOKIE

Verkkosivuston sisällönhallintajärjestelmä (Sitecore, lyhennettynä SC) kirjaa ylös palaavia kävijöitä ja heidän käyntejään verkkosivustolla. Tähän evästeeseen sisältyvä tunnistin palvelee palaavien kävijöiden tunnistamisessa. Heinz käyttää näitä tietoja kävijätilastojen luomiseen ja verkkosivuston sisällön kehittämiseen.

Kyllä, häviää vuosi luomisen jälkeen.

 

 

 

 

II. Kolmannen osapuolen evästeet

Evästeen nimi

Tarkoitus

Säilyykö

datr

Facebook asettaa tämän "datr"-evästeen verkkoselaimen yhdistäessä facebook.com-sivustolle (social plugin iframes -kehyksiä lukuun ottamatta). Eväste auttaa Facebookia tunnistamaan epäilyttävät sisäänkirjautumiset ja suojaamaan sivuston käyttäjiä. Facebook käyttää sitä esimerkiksi ilmoittamaan epäilyttävästä toiminnasta, kuten epäonnistuneista sisäänkirjautumisista ja useiden spam-tilien luomisesta.

Ei

lu

Facebook asettaa lu-evästeen, joka auttaa suojelemaan julkisia tietokoneita käyttäviä ihmisiä tekemällä pieniä muutoksia sisäänkirjautumiseen, esim. tarjoamalla mahdollisuuden poistaa "pidä minut kirjautuneena" -vaihtoehdon.

Ei

 

III. Google Analytics

Sivusto käyttää Google Analytics -palvelua, joka on kolmannen osapuolen (Google) tarjoama verkkoanalyysipalvelu.  Google Analytics tallentaa evästeitä analysoidakseen, miten sivustoa käytetään. Google Analytics käyttää evästeitä käyttäjän istuntojen määrittämiseen ja Google Analytics -raporttien keskeisten tietojen keräämiseen. Google Analytics asettaa tai päivittää evästeitä ainoastaan kyseisiin raportteihin tarvittavien tietojen keräämiseen. Lisäksi Google Analytics käyttää ainoastaan ensimmäisen osapuolen evästeitä. Tämä tarkoittaa, että kaikki Google Analyticsin verkkotunnuksellesi asettamat evästeet lähettävät tietoja vain verkkotunnuksesi palvelimille. Tämä tekee Google Analyticsin evästeistä verkkosivustosi verkkotunnuksen henkilökohtaista omaisuutta, eivätkä tiedot ole muiden palvelujen tai verkkotunnusten saatavissa tai muutettavissa.

Tiedot, jotka nämä evästeet keräävät verkkosivustomme käytöstä nykyisestä IP-osoitteestasi, siirretään selaimesi toimesta Googleen ja tallennetaan Googlen toimesta palvelimille Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Google käyttää näitä tietoja arvioidakseen tämän verkkosivuston käyttöä, laatiakseen siitä raportteja ja tarjotakseen meille muita verkkosivuston ja internetin käyttöön liittyviä palveluja. Google Analyticsin kautta kerättyjä IP-osoitteita ei liitetä mihinkään muihin Googlen hallussa pitämiin tietoihin. Voit valita poistaa Google-evästeet tai estää niiden käytön valitsemalla näitä koskevat asetukset selaimeltasi.  Jos teet niin, verkkosivustomme toiminnot eivät välttämättä ole käytetettävissäsi niiden täydessä kapasiteetissa. Voit ladata ja asentaa Google Analytics Opt-out Browser Add-on -toiminnon, joka on saatavissa Googlen verkkosivustolta. Huomioi, että sivusto käyttää Google Analyticsiä "anonymizeIp"-menetelmän kanssa, ja tunnistamisen estämiseksi IP-osoitteestasi katkaistaan viimeinen kahdeksanbittinen tavu ennen sen tallentamista.

Evästeen nimi

Tarkoitus

Säilyykö

__utma

Tämä eväste kirjoitetaan selaimelle tavallisesti siltä tehdyn ensimmäisen verkkosivustollamme käynnin aikana. Jos selaimen operaattori on poistanut evästeen ja selain käy sen jälkeen sivustollamme, kirjoitetaan uusi __utma-eväste, jossa on eri tunnistin. Tätä evästettä käytetään määrittämään sivustomme kävijät, ja se päivittyy jokaisessa sivunäkymässä.  Lisäksi tähän evästeeseen sisältyy ainutkertainen tunnistin, jolla Google Analytics varmistaa sekä evästeen voimassaolon että käytettävyyden ylimääräisenä turvallisuustoimenpiteenä.

Kyllä, 2 vuotta asettamisesta/päivityksestä.

__utmb

Tätä evästettä käytetään käyttäjän istunnon luomiseen ja jatkamiseen sivustollamme. Kun käyttäjä katselee verkkosivustomme sivua, Google Analytics -koodi yrittää päivittää tämän evästeen. Jos se ei löydä evästettä, kirjoitetaan uusi eväste ja luodaan uusi istunto. Aina kun kävijä siirtyy verkkosivustollamme toiselle sivulle, eväste päivittyy ja häviää 30 minuutissa. Eväste jatkaa yksittäistä istuntoa niin kauan kuin aktiviteetti jatkuu vähintään 30 minuuttia. Eväste häviää, kun käyttäjä pysähtyy jollekin sivulle yli 30 minuutiksi. Voimme muuttaa käyttäjän istunnon oletuspituutta _setSessionCookieTimeout -menetelmällä.

Kyllä, 30 minuuttia asettamisesta/päivityksestä.

__utmz

Tämä eväste tallentaa, mitä kautta käyttäjä on tullut sivustollemme, esimerkiksi suoraan, linkin, verkkosivustohaun tai kampanjan, kuten mainoksen tai sähköpostilinkin kautta. Sitä käytetään laskemaan hakumoottorin liikennettä, mainoskampanjoita ja navigointia oman sivustomme sisällä. Eväste päivittyy sivustomme jokaisessa sivunäkymässä.

Kyllä, 6 kuukautta asettamisesta/päivityksestä. 6 kuukautta asettamisesta/päivityksestä.

 

 

Evästeet ovat hyödyllisiä, sillä ne auttavat meitä tunnistamaan, milloin käyt verkkosivustollamme, eikä sinun tarvitse esimerkiksi käyttää salasanaasi ja käyttäjätunnustasi joka kerta verkkosivustollemme tullessasi.

Evästeiden avulla voimme myös merkitä ylös sivut, joilla käyt, ja käyntisi aikana tekemäsi valinnat. Tämä auttaa meitä parantamaan käyttäjäkokemustasi ja kehittämään verkkosivustoamme.  

Voimme käyttää evästeitä myös tehdäksemme anonyymeja tilastoja selaustavoistasi ja kerätäksemme tietoja verkkokäyttäytymisestäsi sivustollamme ("analyyttiset evästeet"). Mikäli käytämme evästeitä tällä tavalla, sinua ei tunnisteta henkilökohtaisesti, ja kaikkia kerättyjä tietoja käytetään vain yhteenvedonomaisesti raportointitarkoitukseen.

Lisätietoja evästeistä voit lukea napsauttamalla seuraavaa linkkiä: www.whatarecookies.com

Sinun ei ole pakko hyväksyä mitään evästeitä. Useimmat selaimet tarjoavat mahdollisuuden kieltäytyä evästeistä. Lue lisää selaimesi Apua-kohdasta tai ota yhteyttä järjestelmätukihenkilöösi, mikäli haluat estää evästeiden käytön. Huomioi, että mikään verkkosivustomme evästeistä ei ole pakollinen. Sinun ei tarvitse hyväksyä evästeitä, mutta kuten olemme selittäneet, evästeistä kieltäytyminen voi vaikuttaa käyttäjäkokemukseesi verkkosivustollamme käydessäsi.  Pyydämme nimenomaista suostumustasi evästeiden käyttöön tämän tietosuoja- ja evästekäytännön mukaisesti käydessäsi sivustollamme ensimmäistä kertaa ja ottaessamme käyttöön sivustollamme uusia evästeitä, sovellettavan lain niin edellyttäessä.

Tietojen luovuttaminen

Verkkosivustomme kautta kerättyjä henkilötietoja voidaan luovuttaa muille konserniin kuuluville yhtiöille, liiketoimintamme jatkajille ja palveluntuottajille, joita käytämme tiedon käsittelyyn puolestamme, mutta vain tässä tietosuojakäytännössä selostettuihin tarkoituksiin. Luettelo konsernimme yhtiöistä on saatavissa pyynnöstä. Voimme luovuttaa henkilötietojasi myös tuotteidemme ja palvelujemme jakelijoille sekä palveluntarjoajille ja alihankkijoille, joita käytämme eri toimintojen suorittamiseen ja palvelujen tarjoamiseen puolestamme, esimerkiksi varastointi ja jakelu, markkinointi ja mainostaminen, luottokortti- ja luottotietojen käsittely, ohjelmistojen kehittäminen, verkkosivuston isännöinti ja hoito, informaatioteknologia- ja toimistopalvelut, lainopilliset, kirjanpidolliset, tilintarkastukseen liittyvät ja muut ammatilliset erikoispalvelut ja muut liiketoimintaamme liittyvät palvelut. Kaikki palveluntarjoajat ja alihankkijat, jotka toimivat puolestamme, ovat sopimuksella sitoutuneet olemaan keräämättä, käyttämättä tai luovuttamatta henkilötietoja mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin edellä mainittujen toimien suorittamiseksi puolestamme tai palvelujen tarjoamiseksi meille tai muutoin lain edellyttämissä puitteissa.

 Nämä osapuolet voivat sijaita asuinmaasi ulkopuolella, myös Euroopan talousalueen ulkopuolella, jolloin teemme kaiken vaadittavan sovellettavan lain puitteissa varmistaaksemme henkilötietojen asianmukaisen suojaamisen.

Meidän on mahdollisesti luovutettava henkilön tunnistamisen mahdollistavia henkilötietoja ulkopuolisille osapuolille lain niin edellyttäessä tai vastauksena oikeuden pyyntöihin, joita ovat esimerkiksi oikeuden määräykset, haasteet tai erityispyynnöt toimeenpanoelimiltä.

Voimme myös käyttää ja luovutta tietoja, jotka ovat yhteenvedonomaisia (joista yksittäiset henkilöt eivät ole tunnistettavissa) markkinointiin ja strategian kehittämiseen.

 

Muut verkkosivustot

Verkkosivustomme saattaa sisältää linkkejä muille verkkosivustoille, joihin meillä ei ole valtaa ja joita tämä tietosuojakäytäntö ei kata. Jos käyt näillä muilla sivustoilla tarjoamiemme linkkien kautta, näiden verkkosivustojen operaattorit saattavat kerätä sinusta henkilötietoja, joita käytetään asianomaisen sivuston tietosuojakäytännön mukaisesti, joka saattaa poiketa omastamme. Emme ole vastuussa näiden verkkosivustojen tietosuojakäytännöistä ja tietojenkeräysmenetelmistä. Suosittelemme, että luet kaikki sovellettavat säännöt ja henkilötietoja koskevat määritelmät käydessäsi näillä verkkosivustoilla.

Oikeus tietojen saamiseen

Sinulla on oikeus pyytää kopioita henkilötiedoista, joita meillä on sinusta (saatamme periä tästä pienen maksun, mikäli se sallitaan sovellettavassa laissa), ja korjata kaikki virheelliset tiedot sekä käyttää peruutus-, muutos- ja/tai kieltäytymisoikeuttasi. Saadaksesi kopion henkilökohtaisista tiedoistasi, joita meillä on sinusta, ota yhteyttä:

http://www.heinz.fi/Contact/Contact%20form.aspx

Voit myös kysyä lisätietoja tietojesi käsittelyn tarkoituksesta, lähteistä ja johdonmukaisuudesta.

 

Ilmoitukset muutoksista

Saatamme päivittää tätä tietosuojakäytäntöä ajoittain, jolloin ilmoitamme muutoksista tällä verkkosivustolla. Tarkista mahdolliset tietosuojakäytäntöön tehdyt päivitykset tältä sivustolta säännöllisesti.

Yhtiön rekisteritiedot

H.J. Heinz B.V, Kanongatan 157, 254 67 Helsingborg, Sverige, +46 42 38 86 80

 Heinzin jälleenmyyjät: Valora Trade Finland AS, Malmin Kauppatie 18, 00700 Helsinki, Finland

 

Sivustomme käyttää evästeitä. Jos jatkat sivustomme käyttöä, sinun katsotaan hyväksyvän evästeiden käyttömme. Saat lisätietoja evästeistä ja niiden käyttötarkoituksesta napsauttamalla tästä. Lisätietoja