Search recipes form

Hae resepti

Search recipes form

Hae resepti

Kanatikkarit ja yrttipaistetut perunanpuolikkaat

Ainekset:

12 kpl kanankoipipalaa (drumsticks)

Kuorrutus:

L&P Worcestershire Sauce -kastiketta

Heinz Chilli Sauce -kastiketta

2 tl sambal oelekia

1 puristettu valkosipulinkynsi

Suolaa ja pippuria

Yrttipaistetut perunat:

8-12 keskikokoista perunaa

Noin 5 dl Västerbotten-juustoa raastettuna (myös emmental- tai parmesanjuusto sopii)

2 dl silputtuja tuoreita yrttejä (basilikaa, timjamia, persiljaa)

Suolaa ja pippuria

Koristelu:

Sitruunalohkoja

Persiljaa

  • Annokset 4 henkilöä
  • Aika 35min

Valmistus:

1. Sekoita kuorrutuksen ainekset yhteen. Sivele sitten kana kuorrutuksella ja mausta suolalla sekä pippurilla. Paista kanankoipipaloja paistinpannussa, kunnes ne saavat hieman väriä, ja jatka kypsennystä uunissa 200 °C:ssa noin 15 minuuttia. 

2. Pese ja keitä perunat kevyesti suolatussa vedessä noin 10 minuuttia. Halkaise ne kahtia ja laita uuninkestävään vuokaan leikkuupuoli ylöspäin. Sekoita juusto ja yrtit keskenään ja rouhaise sekaan vähän mustapippuria. Ripottele perunanpuolikkaiden päälle ja kypsennä uunissa, kunnes juusto on saanut hieman väriä. 

3. Tarjoile kanan kanssa ja höystä ketsupilla ja L&P-kastikkeella.

print