Ainekset:
12 kpl kanankoipipalaa (drumsticks)
Kuorrutus:
L&P Worcestershire Sauce -kastiketta
Heinz Chilli Sauce -kastiketta
2 tl sambal oelekia
1 puristettu valkosipulinkynsi
Suolaa ja pippuria
Yrttipaistetut perunat:
8-12 keskikokoista perunaa
Noin 5 dl Västerbotten-juustoa raastettuna (myös emmental- tai parmesanjuusto sopii)
2 dl silputtuja tuoreita yrttejä (basilikaa, timjamia, persiljaa)
Suolaa ja pippuria
Koristelu:
Sitruunalohkoja
Persiljaa
- Annokset 4 henkilöä
- Aika 35min
Valmistus:
1. Sekoita kuorrutuksen ainekset yhteen. Sivele sitten kana kuorrutuksella ja mausta suolalla sekä pippurilla. Paista kanankoipipaloja paistinpannussa, kunnes ne saavat hieman väriä, ja jatka kypsennystä uunissa 200 °C:ssa noin 15 minuuttia.
2. Pese ja keitä perunat kevyesti suolatussa vedessä noin 10 minuuttia. Halkaise ne kahtia ja laita uuninkestävään vuokaan leikkuupuoli ylöspäin. Sekoita juusto ja yrtit keskenään ja rouhaise sekaan vähän mustapippuria. Ripottele perunanpuolikkaiden päälle ja kypsennä uunissa, kunnes juusto on saanut hieman väriä.
3. Tarjoile kanan kanssa ja höystä ketsupilla ja L&P-kastikkeella.