Search recipes form

Hae resepti

Search recipes form

Hae resepti

Lasagne tomaattikastikkeella

Ainekset:

6 - 8 tuoretta lasagnelevyä

400 g häränjauhelihaa

1 keltasipuli

2 dl Heinz Tomato Ketchup -ketsuppia

1/2 sitruunan raastettu kuori

2 rkl vasikkafondia

2 puristettua valkosipulinkynttä

100 g tuoreita herkkusieniä tai muita sieniä

1 dl hienonnettua persiljaa

1 mozzarellapallo

1 dl raastettua parmesanjuustoa

3 dl kermamaitoa

20 g rucolasalaattia

Suikaloitua purjosipulia

Tuoreita yrttejä

  • Annokset 4 henkilöä
  • Aika 60min

Valmistus:

1. Ruskista jauheliha. Sekoita joukkoon sipulihakkelus ja paloitellut sienet lopussa ja jatka ruskistamista muutaman minuutin ajan. 

2. Lisää ketsuppi, 2 dl vettä, vasikkafondi ja valkosipuli ja anna kiehua kokoon. Tarkista maku suolalla ja pippurilla. 

3. Sekoita joukkoon persilja. Kiehauta kermamaito ja raasta juusto. Anna juuston sulaa sekoitellen. 

4. Keitä vesi ja laita lasagnelevyt veteen, kunnes ne pehmenevät. Jaa levyt keskeltä ja laita lado lautasille kerroksittain levyjä, jauhelihakastiketta, juustokastiketta ja rucolasalaattia. 

5. Laita päällimmäksi lasagnelevy ja sen päälle hieman juustokastiketta. Laita uuniin 225 °C:een muutamaksi minuutiksi vain ylälämmölle. Koristele hienoksi suikaloidulla purjosipulilla, johon on sekoitettu tuoreita yrttejä ja tarjoile.

print