Search recipes form

Hae resepti

Search recipes form

Hae resepti

Luksuslohta leivällä ja tulisia katkarapuja

Ainekset:

4 siivua hyvää vaaleaa leipää

Voita paistamiseen

2 rkl L&P Worcestershire Sauce -kastiketta

30 g tuoretta pinaattia

2 valkosipulinkynttä

Heinz Chilli Sauce -kastiketta

1 keltasipuli

Rapsiöljyä paistamiseen

150 g kuorittuja katkarapuja

1 tl sambal oelekia

Kastike:

1 dl ranskankermaa

2 tl skånelaista sinappia tai muuta vahvaa sinappia

1/2 tl HP Sauce -kastiketta

Silputtua persiljaa

1-2 rkl raastettua sitruunankuorta

  • Annokset 4 henkilöä
  • Aika 20min

Valmistus:

1. Aloita sekoittamalla kastikkeen ainekset.

2. Kuumenna sitten laaja paistinpannu ja paahda leipäviipaleita, kunnes ne ovat saaneet molemmin puolin väriä. Ota leivät pois ja lisää pannulle nokare voita. 

3. Mausta lohi ja paista paistinpannulla noin 2-3 minuutin ajan kummaltakin puolelta. Levitä leiville kastiketta ja laita lohipalat päälle. Lisää pannulle noin 1 rkl rapsiöljyä ja paista katkarapuja yhdessä sipuli, chilikastikkeen ja sambal oelekin kanssa. Anna kuullottua muutama minuutti.

4. Laita katkaravut sivuun pannulle ja lisää pannulle leipäviipaleet, joilla lohta. Sammuta lämpö ja jaa katkaravut lohen päälle. Sirottele päälle himan persiljasilppua ja sitruunankuorta ja tarjoile suoraan pannusta.

 

print