Tiesitkö tämän?

 

Mikä oli H.J Heinzin ensimmäinen tuote?

Vastaus: Vaikka Heinz-ketsuppi on nykyään tunnetuin Heinz-tuote, Henry J Heinzin ensimmäinen tuote oli perustamisvuonna 1869 pulloon säilötty piparjuuri, joka oli valmistettu äidin reseptin mukaan. Heinz-ketsuppi lanseerattiin vasta 7 vuotta myöhemmin vuonna 1876.

 

Miten monta Heinz-ketsuppipulloa myydään vuosittain maailmanlaajuisesti?

Vastaus: Vuosittain myydään yli 650 miljoonaa Heinz-ketsuppipulloa yli 140 maassa vuosittaisen myynnin ollessa yli 1,5 biljoonaa dollaria.

 

Millä nopeudella Heinz-ketsuppi valutetaan ikoniseen lasipulloon?

Vastaus: Ketsuppi valuu ikoniseen lasipulloon 0,045km/h:n nopeudella. Jos se valuu nopeammin kuin 0,045km/h:n nopeudella, sitä ei hyväksytä myyntiin.

 

Mitä numero 57 tarkoittaa Heinzin tunnetussa sloganissa "57 Varieties"?

Vastaus: Vuonna 1896 Henry Heinz matkusti junalla New York Cityssä, kun hän huomasi mainoksen, jossa eräs yritys mainosti myyvänsä 21 erilaista kenkäparia, ja Henryn mielestä tämä oli nerokasta. Vaikka Heinz valmisti siihen aikaan jo yli 60 erilaista tuotetta, Henryn alkoi käyttää markkinoinnissa onnenlukuaan 57 sekä slogania "57 Varieties". Nykyään yrityksen valikoimassa on yli 5 700 tuotetta maailmanlaajuisesti, mutta onnennumero 57 on edelleen käytössä.

 

Miten Heinz-ketsupin saa helpoiten ulos klassisesta lasipullosta?

Vastaus: Jotta saisit ketsupin ulos klassisesta lasipullosta hieman nopeammin, napsauta napakasti pullon kaulassa olevaa "57 Varieties" -etikettiä.