Banaanimajoneesimuffinit

Heinz common images
Banaanimajoneesimuffinit
 Banaanimajoneesimuffinit
palvelee 12kpl Annoksia
VALMISTELUAIKA
15 minuuttia
KOKKAUSAIKA
20–25 minuuttia
Banaanimuffinit valmistuvat nopeasti ja helposti ja maistuvat varmasti sekä lapsille että aikuisille. Salainen ainesosamme tekee niistä erityisen kuohkeita, kosteita ja maukkaita.
AINESOSAT
MENETELMÄ
AINESOSAT

2 hyvin kypsää banaania soseutettuna

150 g hienoa sokeria

150 g Heinz [Seriously] Good Mayonnaise -majoneesia

2 suurta vapaan kanan kananmunaa

1 tl vaniljajauhetta

260 g self-raising-jauhoja

1 tl leivinjauhetta

1/2 tl ruokasoodaa

12 kuivattua banaanilastua koristeluun

Banaanimuffinit valmistuvat nopeasti ja helposti ja maistuvat varmasti sekä lapsille että aikuisille. Salainen ainesosamme tekee niistä erityisen kuohkeita, kosteita ja maukkaita.
MENETELMÄ
1.
Asettele 12 paperista leivosvuokaa muffinivuokaan ja lämmitä uuni 190/170 (kiertoilmauuni) celsiusasteeseen.
2.
Sekoita soseutettu banaani sokerin, majoneesin, vaniljajauheen ja kananmunien kanssa. Vatkaa tasaiseksi seokseksi. Sekoita varovasti joukkoon jauhot, ruokasooda ja leivinjauhe niin, että taikinasta tulee paksua. Jaa seos vuokiin ja aseta jokaisen päälle banaanilastu.
3.
Paista uunin keskiosassa 20–25 minuuttia, kunnes muffinissa käytetty cocktailtikku tulee ylös puhtaana.
4.
Siirrä viilentymään ritilän päälle ennen tarjoilua.