Nämä helpot juustoa tihkuvat halloumiranskalaiset ovat täydellisiä dipattuina maailmankuuluun Heinz Tomato Ketchup -ketsuppiimme. Suunnitteletko juhlia? Tuplaa resepti ja ruoki myös ystäväsi - tässä kuitenkin pieni varoituksen sana: sinua pyydetään todennäköisesti tekemään lisää...
AINESOSAT
MENETELMÄ
AINESOSAT
1 rkl jauhoja
1 tl sellerisuolaa
Yksi pippurimyllyn kierros pippuria
2 valkosipulin kynttä
2 x 225 g halloumipakettia, leikattuna ranskalaisiksi
Oliiviöljyä paistamiseen
2 rkl silputtua korianteria
Heinz Tomato Ketchup -ketsuppia dipiksi
Nämä helpot juustoa tihkuvat halloumiranskalaiset ovat täydellisiä dipattuina maailmankuuluun Heinz Tomato Ketchup -ketsuppiimme. Suunnitteletko juhlia? Tuplaa resepti ja ruoki myös ystäväsi - tässä kuitenkin pieni varoituksen sana: sinua pyydetään todennäköisesti tekemään lisää...
MENETELMÄ
1.
Sekoita jauho, sellerisuola ja reilu pippurimyllyn kierros pippuria kulhossa. Pyörittele halloumipalat kulhossa niin, että ne peittyvät kevyesti.
2.
Kaada leveään, syvään ja painavaan pannuun noin 1 cm kerros öljyä. Litistä valkosipuli veitsen kärjellä ja lisää se öljyyn, lämmitä kevyellä lämmöllä 5 minuuttia ja poista valkosipuli. Nosta lämpöä hieman ja laita muutama halloumipala öljyyn kerrallaan. Paista 1–2 minuuttia ja kääntele pihdeillä, kunnes halloumi on kullankeltainen ja rapea joka puolelta. Siirrä talouspaperin päälle. Toista, kunnes kaikki halloumipalat on paistettu.
3.
Sirottele ranskalaisten päälle silputtua korianteria ja tarjoile dippinä Heinz Tomato Ketchup -ketsuppia.