Kanansiivet tahmealla ketsuppikuorrutteella

Heinz common images
Kanansiivet tahmealla ketsuppikuorrutteella
 Kanansiivet tahmealla ketsuppikuorrutteella
palvelee 4-6 Annoksia
VALMISTELUAIKA
5 minuuttia + marinointiaika
KOKKAUSAIKA
60 minuuttia
Ilahduta koko perhettä suussasulavilla kanansiivillä. Et tarvitse friteerauskeitintä, koska siivet paistetaan rapeiksi ja päällystetään tahmealla ketsuppikuorrutteella - varma hitti!
AINESOSAT
MENETELMÄ
AINESOSAT

Siivet:

1 kg kanansiipiä

1/2 tl valkosipulisuolaa

1 tl kuivattua oreganoa

1 rkl savustettua paprikajauhetta

Kuorrute:

50 g sulatettua voita

4 rkl Heinz Tomato Ketchup -ketsuppia

1 rkl hunajaa

2 rkl siiderietikkaa

Ilahduta koko perhettä suussasulavilla kanansiivillä. Et tarvitse friteerauskeitintä, koska siivet paistetaan rapeiksi ja päällystetään tahmealla ketsuppikuorrutteella - varma hitti!
MENETELMÄ
1.
Yhdistä valkosipulisuola, paprikajauhe ja oregano. Levitä siiville niin, että maustesekoitus peittää siivet kaikkialta. Jätä marinoitumaan tunniksi.
2.
Lämmitä uuni 180/160 (kiertoilmauuni) celsiusasteeseen. Levitä siivet leivinpaperilla päällystetylle uunipellille ja paista uunin keskitasolla 45 minuuttia. Nosta lämpö 220/200 (kiertoilmauuni) celsiusasteeseen ja paista vielä 5–10 minuuttia tai kunnes siivet ovat rapeita.
3.
Hauduta kuorrutteen aineksia pienessä kattilassa 5 minuuttia, kunnes kuorrute sakeutuu. Sivele reilusti rapeiden siipien päälle.
4.
Sirottele päälle silputtua persiljaa ja tarjoile Heinz Tomato Ketchup -ketsuppia dippinä.