Ilahduta koko perhettä suussasulavilla kanansiivillä. Et tarvitse friteerauskeitintä, koska siivet paistetaan rapeiksi ja päällystetään tahmealla ketsuppikuorrutteella - varma hitti!
AINESOSAT
MENETELMÄ
AINESOSAT
Siivet:
1 kg kanansiipiä
1/2 tl valkosipulisuolaa
1 tl kuivattua oreganoa
1 rkl savustettua paprikajauhetta
Kuorrute:
50 g sulatettua voita
4 rkl Heinz Tomato Ketchup -ketsuppia
1 rkl hunajaa
2 rkl siiderietikkaa
Ilahduta koko perhettä suussasulavilla kanansiivillä. Et tarvitse friteerauskeitintä, koska siivet paistetaan rapeiksi ja päällystetään tahmealla ketsuppikuorrutteella - varma hitti!
MENETELMÄ
1.
Yhdistä valkosipulisuola, paprikajauhe ja oregano. Levitä siiville niin, että maustesekoitus peittää siivet kaikkialta. Jätä marinoitumaan tunniksi.
2.
Lämmitä uuni 180/160 (kiertoilmauuni) celsiusasteeseen. Levitä siivet leivinpaperilla päällystetylle uunipellille ja paista uunin keskitasolla 45 minuuttia. Nosta lämpö 220/200 (kiertoilmauuni) celsiusasteeseen ja paista vielä 5–10 minuuttia tai kunnes siivet ovat rapeita.
3.
Hauduta kuorrutteen aineksia pienessä kattilassa 5 minuuttia, kunnes kuorrute sakeutuu. Sivele reilusti rapeiden siipien päälle.
4.
Sirottele päälle silputtua persiljaa ja tarjoile Heinz Tomato Ketchup -ketsuppia dippinä.