Search recipes form

Hae resepti

Search recipes form

Hae resepti

Grillattuja lammaskotletteja pavuilla ja coleslaw-salaatilla

Ainekset:

1 kg karitsankareeta

Kuorrutus:

1 rkl HP-Brown-Sauce -kastiketta

1 rkl Dijonsinappia

Heinz Chili_Sauce -Kastiketta

Pavut:

Heinz Baked Beans -papuja

1/2 keltasipulia

2 tl valkoviinietikkaa

1/2 dl hienonnettua persiljaa

1 rkl chilijauhetta

1 rkl raastettua sitruunankuorta

Suolaa ja pippuria

Coleslaw:

1 rkl Dijonsinappia

1 rkl tuoretta, hienonnettua timjamia

400 g ohueksi siivutettua valkokaalia

1 valkosipulinkynsi

1 dl turkkilaista jogurttia

Suolaa ja pippuria

  • Annokset 4 henkilöä
  • Aika 30 min

Valmistus:

1 Aloita coleslaw-salaatista. Laita valkokaali kulhoon ja sekoita joukkoon noin 1/2 tl suolaa. Hiero suola kaaliin. Aseta kulho sivuun. 

2 Sekoita kuorrutuksen ainekset yhteen ja sivele kuorrutus karitsankareeseen. 

3 Lämmitä pavut kattilassa yhdessä hienoksi silputun sipulin, viinietikan, chilijauheen, sitruunankuoren ja hienonnetun persiljan kanssa. Sekoita valkokaalin kanssa yhteen sinappi, puristettu valkosipuli, jogurtti ja timjami. Mausta mustapippurilla.

4 Grillaa tai paista paistinpannulla karitsankareeta noin 2 minuutin ajan kummaltakin puolelta. Leikkaa maissi 4 cm:n paloiksi ja grillaa lihan kanssa. Tarjoile karitsa papujen, coleslaw-salaatin, maissin ja mahdollisesti paistoliemen kanssa.

 

print