Shakshuka

Heinz common images
Shakshuka
 Shakshuka
palvelee 4 Annoksia
VALMISTELUAIKA
15 minuuttia
KOKKAUSAIKA
25–30 minuuttia
Piristä brunssiasi herkullisella papuja sisältävällä shaksukalla. Suosittu Lähi-idän ateria sisältää maukkaan tulista tomaattikastiketta, proteiinipitoisia Heinz Beanz -papuja ja juoksevaksi jätettyjä kananmunia, jotka ovat täydellinen dippi paahdetulle ohutleivälle.
AINESOSAT
MENETELMÄ
AINESOSAT

1 rkl oliiviöljyä

1 punasipuli kuorittuna ja ohueksi viipaloituna

1 kuorittu ja murskattu valkosipulin kynsi

1 viipaloitu keltainen paprika, siemenet poistettu

1 rkl makeaa savustettua paprikajauhetta

1 tölkki kirsikkatomaatteja

1 tölkki (415 g) Heinz Baked Beanz -papuja

4 suurta vapaan kanan kananmunaa

1 tl kuivattuja chilihiutaleita

Pieni kourallinen silputtua persiljaa

Paahdettua ohutleipää tarjoiluun

Piristä brunssiasi herkullisella papuja sisältävällä shaksukalla. Suosittu Lähi-idän ateria sisältää maukkaan tulista tomaattikastiketta, proteiinipitoisia Heinz Beanz -papuja ja juoksevaksi jätettyjä kananmunia, jotka ovat täydellinen dippi paahdetulle ohutleivälle.
MENETELMÄ
1.
Kaada öljy suureen paistinpannuun, lisää sipuli ja valkosipuli. Kuullota sipulia ja valkosipulia ja lisää sitten viipaloitu paprika ja paprikajauhe. Jatka paistamista 5 minuuttia.
2.
Kaada sekaan kirsikkatomaatit ja pavut, sekoita hyvin ja anna hautua keskilämmöllä 10 minuuttia. Sekoita välillä.
3.
Tee kastikkeeseen neljä pientä koloa lusikalla. Riko kananmuna mukiin ja kaada varovasti koloihin. Paista alhaisella lämmöllä muutama minuutti, kunnes valkuaiset ovat juuri hyytyneet ja keltuaiset ovat vielä juoksevia. Sirottele päälle persilja ja chilihiutaleet.
4.
Tarjoile paahdetun ohutleivän kanssa.